By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Wie wint de eerste 'Houten Kop'?

Tijdens de tweede editie van HOUT & HABITAT reikt Belgian Woodforum, het Belgische houtinformatiecentrum, de eerste 'Houten Kop' uit. Deze nieuwe award gaat naar een zelfstandige of een bedrijf uit de houtsector dat zich het voorbije jaar liet opmerken met het meest innovatieve houtproduct, de meest vernieuwende techniek of de meest creatieve toepassing van hout.

 

Ook u kan een bedrijf nomineren!

Viel uw oog onlangs op een origineel houten product of een opmerkelijke houttoepassing?  Zag u in een krant of een magazine, op internet, op een beurs of onderweg een innovatieve houttoepassing of nieuwe houttechniek? Of werd u verrast door het gebruik van hout in een ongewone of interessante context? Laat het ons weten!  

Bezorg ons via het contactformulier de naam van het bedrijf dat volgens u in aanmerking komt om de eerste Houten Kop te winnen en motiveer (foto, beschrijving, website) waarom de inzending een waardige winnaar zou zijn.

 

Voorwaarden

Het product, de techniek of de toepassing mag maximum 2 jaar oud zijn en beschikbaar of gerealiseerd in België.      

 

Een professionele jury o.l.v. Belgian Woodforum selecteert uit alle inzendingen de winnaar van de Houten Kop 2012.
Belgian Woodforum reikt de  nieuwe award uit op donderdag 22 november 2012, de openingsdag van de beurs HOUT & HABITAT. De beurs loopt  van 22 tot 25 november in Antwerp Expo.